Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är äntligen ute ur skrivkrampen med fantasyns hjälp...


Ormskog

Såg genom en orm av skogar
figurer som lekte
så stillsamt

som älvor som aldrig hittar hem
men som heller inte
bryr sig om det.



Försöker inte längre hitta
alla svar.




Fri vers av Hellberg
Läst 368 gånger
Publicerad 2007-02-20 13:03



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Gratulerar till att krampen släppt!
Du tar verkligen tillvara på den inspiration du fått!
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Hellberg