Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten

Tänk bara på vatten
så mycket färg

svart och blått
silvergrått
bländande vitt

så mycket färg och form och rytm
på ytan

och ändå så stilla och mörkt
på djupet.




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-02-20 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg