Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förstå inte!


finn dig i

om du känner dig minst
plocka upp lite grus, slå in det och ge bort till någon stram typ

om du känner dig störst
köp en fotbollsplan, träna alldeles ensam och gör självmål

om du känner dig coolast
gå baklänges en hel dag, säg god morgon till killen på bussen

om du känner dig fetast
ät en aftonbladet och säg till alla kompisar hur jävla god den va

om du känner dig smalast
lås dörren och stanna inne och busring till a-kassan

om du känner dig
va omotiverat glad och gör precis ingenting över en kopp kaffe

om du känner igen dig
så ta bort spegeln och gå ur kyrkan och skaffa en populär hund

om du känner en hand
är den min och jag kramar så hårt jag kan

om du finner dig
ropa på hjälp och hoppas någon hör dig, kanske skriv en lapp

om du finner dig i allt
lev på som vanligt, ät, sov, läs en god bok, kanske undra en smula




Övriga genrer av Erik Wiberg
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-02-21 04:30



Bookmark and Share


  niffe
om man känner sig otillräcklig då, vad ska man göra? man vet vad man vill göra, men rätt tillfällen dyker aldrig upp. och om man inte finner sig i att bara vara............. ?
2007-03-13

  josefina
Åh, vilken bra text! Både rolig och tänkvärd och rytmisk!!!

Mycket snyggt gjort - gillar den starkt.
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Erik Wiberg
Erik Wiberg