Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slowmotion

Hur jag vann en kyss och hur du förlorade en oskuld
Hur dagarna var ett hällregn och vi drunknade
Jag minns din stängda dörr men öppna armar
En känsla av dammig dåtid men ett spår av fridfull galenskap

Hade dig i handen och en halvdrucken vinare innanför
Du log lyckligt mot mig och den natten visade du mig en skatt jag aldrig sett
Morgonljuset lekte med våra kroppar
Du luktade mig och jag dig

Hur jag gav dig en anledning och hur din blick slocknade
Hur veckan blev sju gånger tjugofyra timmar och vi stelnade
Jag stannade men du gick och låste
En yngling blev vuxen mellan frukost och lunch

Hade dig i tanken och en bakfull smak i munnen
Du trotsade lagen om allts jävlighet och förförde mig igen
Skymningen sänkte sig över städer och över vår tid tillsammans
Jag har glömt bort så många saker

Jag har varit vid fel port
Har saknat mig
Hur jag en gång kunde glittra med ögonen

Du går din väg
I slowmotion vänder du dig om
En tår, ett leende och en kärlek

Jag blir aldrig hel
Jag går aldrig sönder igen





Övriga genrer av Erik Wiberg
Läst 538 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-07 02:44



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
fucking amazing

helt klart

//Mjao
2008-12-26

  Bodil Sandberg
Du skriver fantastiskt bra tycker jag..handlingen fångar mig..formen..ditt sätt att uttrycka dig..suveränt bra!!!!!sparar den..ett absolut bokmärke!!!!applåder!!
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Erik Wiberg
Erik Wiberg