Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En illa vald sammansättning av ord

Dagarna spenderas på teoretiska flygningar
Sömnen är kraschlandning

Dövar känslan av förakt
Ett leende på fel ställe räcker

Hör hur de säger allvarliga saker
Men jag skrattar åt skämten

Håller om din nåd
Inga armar kramar tillbaka

Litar bara till turen att jag kan ha minst fel
Tror inte att jag ska ha rätt

För om jag skulle haft rätt
Skulle jag inte då låtsas som ingenting

Falskhet och sökandet
Feghet och kärlek
Kritiken och en illa vald sammansättning av ord




Fri vers av Erik Wiberg
Läst 611 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-19 03:44



Bookmark and Share


  Howlit
Jag gillar din sammansättning av ord. =) //... Dövar känslan av förakt
Ett leende på fel ställe räcker...// Jaa du... du har fångat en del och blåst sanningen till liv när du skrev detta. Dags att ändra på vissa saker? Men jag...// Litar bara till turen att jag kan ha minst fel
Tror inte att jag ska ha rätt... //

Lev väl
/Mija
2008-04-03

  Larz Gustafsson VIP
\"Ett leende på fel ställe räcker\"

Precis så är det.
Stalinfeelingen.
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Erik Wiberg
Erik Wiberg