Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meningsbyte

av talets rovdjur

 

offer eller offrad

 

ord som fångar

fängslad av dina




Fri vers av Jer
Läst 686 gånger
Publicerad 2007-02-21 11:48



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det är som en liknelse faktiskt och det kanske det är...i vilket fall kan jag filosofera och begrunda...ordet som gives och tages i en härlig samklang!
2007-03-06

  Propella
Du utvecklas hela tiden. Dina ord är fängslande ska du veta :-)
2007-03-02

  Sanningsägaren VIP
ja orden är mitt vapen
brukar jag säga ibland
härlig ordlek
tänkte i ingressen
ska det inte vara \"talets\" istället för
\"talans\"?
/Åsa
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer