Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liknelser

 

ett störtande plan
en snabb karusell
en utsvulten gam
ett stort citadell

en destruktiv drog
en sjuk psykopat
ett skenande tåg
ett konglomerat

ett sjunkande skepp
en mäktig fabrik
ett konstigt begrepp
en rusningstrafik

en glödhet kamin
en cancertumör
en djävulsk maskin
en fet direktör

en skapad matris
ett babylons torn
en stinkande fis
vår civilisation




Fri vers av Vipe
Läst 555 gånger
Publicerad 2007-02-21 19:08



Bookmark and Share


    Siera
Brukar inte gilla dikter av detta slaget, men kan inte låta bli att gilla flytet. Allting får någon form av mening och väger tungt och det behövs inte en massa andra ord. Perfekt.
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Vipe
Vipe