Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland så blir det inte som man tänkt sig... Ibland så tänker man inte på hur det kan bli...


Förhastade slutsatser

Ord jag kanske inte skulle sagt
Tankar jag borde ha förträngt
Borde veta bättre än så

Ett parti shack, en bild av livets spel

Tänk efter innan

Man lär för livet och jag vet idag

Förhastade slutsatser var mitt senaste drag




Fri vers av Proton
Läst 658 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-21 20:21



Bookmark and Share


  Nattiz
Oj va bra! Urskön!
2007-02-26

  Mike
Håller med förra komentarer det här var riktigt bra! en sån där text där man verkligen känner igen sig. gillar verkligen den här raden \"Ett parti shack, en bild av livets spel\"
2007-02-25

  Agnes
Den här gillade jag. Gamla sanningar i ny förpackning!
2007-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Proton
Proton