Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårskri


Mitt hjärta det bankar
Jag vandrar i tankar
om grönskande träd

Allt är inte fruset i en annan värld
Lycklig i minnet där jag finge gå
I ett minne när mörkret faller på

Jag är en låtsad hjältinna
med värmande blick
En vacker tinande kvinna
Graciös smidig och kvick


Som en älva
tindrande och skön
Känna marken skälva
Allt i blekt vintergrön

Är strax vårligt bildskön
härligt underskön

Med en piruett
som tar mig upp i det blå
och dansar menuett
Jag trippar runt runt på tå

Ingen vinter som larmar
Så härlig världen ska bli
Jag breder ut mina armar
Och brister ut i mitt vårskri








Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-02-22 07:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt