Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hopplöshetens motgift


hopplöshetens orm slingrar sig
smyger sig på
som skymningen om kvällen
mörklägger en stad om natten

med gråa slöjor för ögonen
och hjärtan som känns tunga att bära
ropar suckande själar \"hjälp, jag vill men ser inte mera\"



...men början på hopplöshetens motgift är endast en tanke bort, ett beslut bort...att i hjärta och själ tro på Sanningen om Hoppet!!




Fri vers av Lenac
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-02-22 23:01



Bookmark and Share


    eva m h
Sant!
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Lenac