Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No. 03:19

Brummandes och gurglandes står den i mörkret
Jag kan känna dess vibrationer fortplanata sig,
genom golvet och upp i min benstomme
Ingen verkar inse eller bry sig
Men jag vet att den finns där,
och väntar ut mej




Fri vers av Sapa Inca
Läst 639 gånger
Publicerad 2007-02-23 02:55



Bookmark and Share


  Mike
lite mystiskt och lite märklig men sånt gillar jag! Bra skrivet och ord valen är klockrena!
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Sapa Inca