Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vacker sårbarhet


sårbarhet i tryggt kärleksförvar
smärtsam
men vacker och helt underbar




Fri vers av Lenac
Läst 449 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-23 07:55



Bookmark and Share


  Dangereux
Jag gillar i vanliga fall inte såhär korta dikter... men den här behövde inte fler ord. Riktigt bra!
2007-03-06

  Marreb
Åh, vad vackert! Och du fångar något så stort i så få ord...
2007-02-23

    eva m h
mmm.....
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Lenac