Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från hjärta till dollargrin

 

Detta är inte en dikt
utan en suck av sorg

ja, en slags annons

om

att mammon tagit sig in
även på våra diktsidor

och uttnyttjar vår
ensamhet och längtan




Fri vers av Rachel Roth
Läst 775 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-23 09:48



Bookmark and Share


    öppettid
fin och sann dikt. men jag läste för mammor istället för mammon. vilken gjorde att den förändrades ganska mycket.. fick läsa om när jag kollande på kritiken. fröstod först då att jag läst fel.
2007-12-05

  aol
tack för att du är uppmärksam och rätt har du
2007-11-18

  Eddy Norest
Självklart måste vi säga ifrån ifall annonser finns på samma sida som poesi.
Tack för att du gör det.
2007-02-25

  Rachel Roth
Hamish...jag förstår inte riktigt din kommentar

Jag är en person som störs av dessa
småannonser finns på samma sida
som era dikter....

liksom jag störs av reklam på TV, radio
och överallt i världen

för att det är infantiliserande
2007-02-23

  Rachel Roth
jag har inget emot att annonserna finns runt ikring men när de också tränger sig in på sidorna där själva dikterna står upplever jag det som störande och stötande.
2007-02-23

  Åsa Gustavsson VIP
Nähä? Vi vänder ryggen åt detta.
Alla betalar väl säkert gärna för att hålla kulturen inkl. poesin under armarna. Som i samhället i stort...
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth