Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan och Ensamhet

Ensamhet. Själv. Alldeles ensam.
Längtan, hopp som dör och återvänder.
Väntar på pusselbitarna
Som ska falla på plats.
Längtan ut i fingerspetsarna
Som kliar och sticker och hoppas.
Önskan om
Att få röra vid en annan ensam kropp.
Hjärtat som värker av längtan
Efter någon som kanske inte finns.
Tankar och drömmar som längtar
Efter att få delas med någon.
Händer som rör vid varandra
Lätt, smeksamt, ömt.
Blickar som säger mer än ord
Ögon fyllda med ömhet.
Läppar som möts
Fjäderlätt, mjukt, hett.
Två själar som hör ihop.
Lycka. Närhet. Kärlek.
Allt som jag inte har.




Fri vers av Evenstar
Läst 900 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2004-01-24 14:05



Bookmark and Share


    Vilsendimma
så himla vacker! bra jobbat :)
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Evenstar