Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppfyllda tankar

Jag tänker bara på en enda sak
Och det är du
Du uppfyller mitt sinne
Hela min kropp
Och framför allt
Så är du fast i mitt hjärta.
Kan inte släppa ut dig därifrån
Kan inte låta dig gå.
När jag blundar
Kan jag känna din kropp mot min
Dina mjuka händer
Och smaken av dina läppar.
Jag vill inte släppa dig
Vill inte låta dig gå.
När jag drömmer
Är det dig jag drömmer om
Tänk att ett leende från dig
Kan få en grå, trist värld att skina upp
Bli varm och full av liv
Full av varma känslor.
Känslor som bubblar hett inom mig
Får mitt hjärta att dunka snabbt, snabbt
Gör mig knäsvag när jag ser dig

Men om det inte är mig du tänker på
Eller drömmer om
Eller om jag inte lyser upp din värld
På samma sätt som du gör min värld vacker
Kanske jag måste släppa dig
Kanske måste jag låta dig gå.
Även om jag inte vill
Och det vill jag inte...




Fri vers av Evenstar
Läst 676 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-03-27 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evenstar