Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterförälskelse

En stjärnklar gnistrande vinternatt
Full av hopp och glada skratt
Jag tar dig i min famn.
Du är som ett glittrande sommarvatten
Som porlar drömskt i vinternatten
Och jag är din hamn.

Jag ser dina ögon glittra och ler
Lyfter blicken och stjärnorna ser
Medan snön yrar kring i en vind.
Allting är tyst, en evig frid
Du och jag i ändlös tid
Och ömt du kysser min kind.




Fri vers av Evenstar
Läst 921 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-08 18:59



Bookmark and Share


    Pivvi
Helt fantastisk!!!! Vilken känsla, så vacker.
2007-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Evenstar