Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker på dig

När jag ser dig hoppar hjärtat till
Och läpparna ler av sig själva.
Vara nära dig är allt jag vill,
Du får hela min kropp att skälva.
I drömmarna är det dig jag ser,
Jag tänker på dig dag efter dag.
Solen skiner när du ler
Snälla säg att du känner som jag.




Fri vers av Evenstar
Läst 869 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2004-03-27 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evenstar