Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt cyniska jag

 

 

Det finns en ådra som öppnar sig
ur en källa där elden pyr

som tänder till när idiotin i
tidens företeelser framstår
i naken obalanserad dager

när jag själv ser liksom
genom en tunnel
och glömmer att livet

inget annat är än
ett skådespel




 




Fri vers av Rachel Roth
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-02-23 16:15



Bookmark and Share


    Elliot
mäktigt, snygga bilder ger det!
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth