Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen Vandrare

In i dimman ut bland molnen
Mitt hjärta, förlorat är
Ensam stå i tidens dis

Vilsen den vandrar
en ensam stig
utan mening, utan mål

Mitt hjärta, en ensam
vandrare där
Mitt hjärta ensamt slå




Fri vers av Mats L.
Läst 506 gånger
Publicerad 2005-02-10 12:37



Bookmark and Share


  Myself
känns så ensam,olycklig i världen.fint skrivet
2005-02-10

    Malin Johansson
fin sorgslig dikt...
2005-02-10

  Rachel Roth
...ensamt och sorgligt...
2005-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.