Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom hjärtat


Genom hjärtat pumpar känslor i rött
Genom huden flyter beröringspunkter
Genom ögat rinner syner in och ut
Genom örat forsar toner
Genom munnen kommer strömmar av ljud
Genom kärlek blir de Ett
Genom kärlek blir de LIV




Fri vers av Örnhjärta - Björnhjärta
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-02-25 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örnhjärta - Björnhjärta