Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om tiden


Timglaset

Timglasets sand
rinner så fort

Hinner jag

sanden i timglasets botten
växer mer och mer

Tänker tillbaka
tänker när jag var barn

då jag gick barfota
bland Kabbelekan på maden

nu finns inte maden
nu finns det ingen Kabbeleka

där jag gick barfota

Hinner jag
än en gång gå barfota
bland Kabbelekan
i madens ljumma vatten

Timglasets sand rinner så fort.




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-02-25 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström