Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


jag väntar ditt ansikte

jag väntar ditt ansikte
din livsyta
ditt väsens form
av tidsspår

jag väntar din hudvärme
din hjärtslagsrytm
dina händers språk
i tystnad

jag väntar din blick
dina ögons djup
ditt leende i mej
gränslöst

jag väntar din tid
inte ditt före och efter
men
ditt nu

jag väntar dig




Fri vers av kanelen
Läst 595 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-02-10 20:35



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ett skönt uttryck för den där väntan mitt i det som är nu och bara för det som ska bli !!! En applåd för den känsla den ger !!!
2009-09-03

  swimsus@gmail.com
att man så lätt kan fastna i en människas då / Imellan tid till vad som ska vara nutid. Antar att det bara är naturligt..fin dikt det här..
2005-03-28

    Jnåt
Mycket vackert och fyndigt dessutom!
2005-03-17

  pixter
gillar dina ordval,"din livsyta.".. och titeln är underbar...
2005-02-12

  Mats L.
sak det här
2005-02-11

    Malin Johansson
fin dikt... gillas av mig :)
2005-02-10
  > Nästa text
< Föregående

kanelen
kanelen