Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har två Ingrid-läxor att göra, men hellre så glädjer jag henne genom att skriva poesi som hon aldrig kommer läsa om ingen visar upp den för henne..


Kom igen, älskling! Vi dränker våra sorger i jordgubbsté innan solen går ner igen

Kom igen, älskling!
Vi dränker våra sorger med jordgubbsté
och popcorn med extra mycket smör
medans vi knarkar sönder Dashboard Confessional-musik
och läser poesi för varandra
Vi kan hoppa mellan hustak
eller se på en romantisk komedi
eller kanske bara ligga där i soffan och kyssa ihjäl varandra
medans grannarna ringer polisen och klagar över den höga musik
som hörs från stereon i vardagsrummet
där vi spenderade en oförglömlig natt tillsammans,
bara du och jag och tystnaden.

Kom igen, älskling!
Innan dina läppar blir ensamma och din kropp blek och livlös
så kan vi väl åtminstonde sitta här tillsammans
och lyssna på varandra
eller bara kolla på varandra
eller kanske låtsas vara några andra
i jakt på våra egna personligheter
som begick självmord för en alldeles för lång tid sedan.

Kom igen, älskling!
Dela den här koppen med varm choklad och vispgrädde med mig
innan musiken även begår självmord precis som du gjorde
för du tyckte aldrig att jag fanns där
att jag var för naiv och barnslig
bara för att jag aldrig vågade inse att verkligheten såg ut som den gjorde
Men, älskling! Förstår du inte?
Jag tog ut din sorg på mig, sorgen fastnade på mitt hjärta som fastnade på rakbladet som tillslut fastnade på mina armar och aldrig släppte taget...




Fri vers av xXHeyBobXx
Läst 577 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-25 20:28



Bookmark and Share


  Fallenängel
*applåd* mycket bra
2008-08-04

  Anders P VIP
Det här är det bästa jag läst av dig. Gillar speciellt mittenpartiet.
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

xXHeyBobXx
xXHeyBobXx