Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om natten

Stilla av tystnadens flyktighet
Svärmar av dess bokstavssurr
Allting fryser i sin viktighet
Där orden får rotvälskssnurr

I sin pamflett av stjärneglans
Lyser upp på de takens tystnad
Ut i natta där tjärnensdans
Fångas, så även ordens lystnad

Tysta skall ni nu få höra
Vart ni än er ovan lutar
Var ni ska lägga erat öra
När vokalen åter tutar

Så kommer också ordet ditt
Det som där hastigt fångat är
Skrivet ner på sitt pappersvitt
Som tonen av rytmiken bär

Att vara vitt
Är vara allt
Allt varde sitt
När allt var kallt




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 696 gånger
Publicerad 2007-02-26 02:57



Bookmark and Share


  Scalebag
Det gör inget *puss*
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön