Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kandidatpepping

 

nu är det slut med observationer
allvaret börjar nu smyga sig på
planera, utföra på egen hand
lektioner, bedömning, rapport

med skräckfylld förtjusning rätas ryggen
blicken och tanken ska nu slipas vass
tilliten öppnas, släpps fram ur sitt rum
får mingla med trygghet och mod

 

 




Fri vers av Pica pica
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-02-26 11:55



Bookmark and Share


  Eline.P
Känner väl igen det där skräckblandade pirret....fast det var ett antal år sedan jag var där.
2007-02-26

  Jojo
Lycka till!! Det fixar du så bra!
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica