Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Mia

Det fattas en liten bit av mitt hjärta
En liten, men så betydelsefull
Utan den kan inte hjärtat fungera fullt
Det är den lilla bit du tog med dig när du for

Ibland känns det som om du fortfarande vore här
När vi pratar i telefon eller mailar
Då är vi så nära, så som vi alltid varit

Sedan blir det så ekande tomt
och jag inser att du är långt borta
Alltför långt borta för att jag ska kunna ge dig en kram
och trösta dig när du är ledsen

Jag vet att du har det bra där du är
Att du njuter av värmen
skrattar med dina vänner
och trivs med ditt arbete

Jag unnar dig allt det där, tro inget annat!
Du är bara värd det allra, allra bästa

Men jag saknar dig så mycket
Du fattas mig

Allra käraste syster




Fri vers av AnnelieH
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-02-26 14:53



Bookmark and Share


    Glöd
Du kan inte skriva så... åhh.. jag började gråta.. jag blev så rörd..

Jag saknar dig så mycket gumman.. du fattas mig med och jag älskar dig så oerört mycket min allra käraste syster.

Du är underbar!!
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

AnnelieH

Mina favoriter
Se hur du kör
Rosa kanin