Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se hur du kör

Du driver mig till vansinne
med dina vändningar
skarpa kurvor du tar i 300km/h

Hur tror du jag ska hinna ikapp
jag vågar inte åka så fort
Alltid ligger jag efter dig
låter dig leda

Jag vet inte om du gör det
för att skaka av mig
Borde jag sakta farten
och låta dig komma undan

Det är en tävling mellan oss
det har alltid varit det
Men jag vet hur det slutar
Det är aldrig jag som vinner

Denna gången krockade jag
med betongväggen från ingenstans
Mina minnen, känslor, drömmar och hopp
ligger fortfarandes utspridda

kanske samlar någon ihop mig
en regnig dag..
Inte idag




/M




Fri vers av Glöd
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-09-27 12:42



Bookmark and Share


    AnnelieH
Jag tycker att den här är så smärtsam! Men otroligt bra!
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Glöd