Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sömn efter en lång dag.


Den bästa av känslor

När natten smyger sig på,
glider in bakom kvällens tröttslummer
Tynger kroppen på ett behagligt vis
med en lätthet som får mig att njuta

Omfamnad som av en älskare fast i tysthet och ensamhet
Ändock ler jag
då huden möter de mjukaste sängkläder
och får mig att slappna av

Utan att se mer än mörker
ögonen öppna och slutna
Inte hör jag mer än den kompakta tystnaden
Känslan av min puls

Långsamt försvinner jag
som hypnotiserad, hjälplös
varken kan eller vil hindra det
den njutningen
Att slappna av
Att få sova




Fri vers av Glöd
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-19 22:44



Bookmark and Share


  Matilda Ida Anette
mmm....sitter här och somnar vilket ögonblick som helst :)
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Glöd