Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smek min ensamhet


Rör vid mig
Visa mig ömhet
låt mig få känna någon form av närhet
När min ensamhet blir för stor.

Ser du inte
Att jag kräver inget
Jag önskar bara ett leende
Din vänskapliga kram
Som förr

Förstår du inte
Hur ont det gör
När du är så varm mot andra
så endast kyla finns kvar åt mig

Jag ber dig
Att någon gång berätta
Varför du förändrats
Eller är det bara jag
Som ser

Jag vet
Jag ser dina blickar
Du vet
Jag har sagt det så många gånger
Jag kräver inget
Men jag vill att du ser mig igen

Rör vid mig
Jag ber dig
Förstår du inte
Att jag vet



/M




Fri vers av Glöd
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-15 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glöd