Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känsla av att inte räcka till, vara tillräckligt bra eller prova på något nytt.


Rädsla

Jag vet inte vart jag är på väg
inte heller vart jag kom ifrån
Redan vilse trots att jag står stilla
För varje steg närmar jag mig ingenting

Världen passerar förbi mig, genom mig
utan att ens lyfta blicken för att se.. mig
Mitt i en storm av ord, känslor, hopp och tankar
en storm som inte ebbar ut så jag kan se vägen

I mitt mörker finns så mycket vilja, så mycket ljus
I detta mörker saknas tro på mig själv
ett mörker där jag är mörkrädd trots ljuset
som kanske bländar mig

Fast är jag
i mörk storm
ensam
hjälplös

för varje steg jag tar kommer jag bara längre från målet




Fri vers av Glöd
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-22 18:47



Bookmark and Share


    Siden och stål
"Redan vilse trots att jag står stilla
För varje steg närmar jag mig ingenting"

Grymt snyggt formulerat
2010-02-22

  Poson
Håll ut och kämpa på. Det finns hopp.
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Glöd