Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt liv i ett nötskal


Som alltid

Det kunde inte vara mer komplicerat
men du säger att det är så lätt
För dig kanske
men du är inte jag



Jag önskar jag kunde ge det du vill ha
att jag visste
att jag kände samma som dig
men jag är inte du

Jag måste vända dig ryggen
du har inte tiden
jag behöver
för att veta

Jag vet att jag sårar dig
dina ögon
din röst
avslöjar de uppfläkta såren

Förlåt för den jag är
för min komplicerade natur
för de problem jag skapar
jag vet inte bättre än att fly

För jag är rädd
att bli sårad
att vara
där du är
nu


/M




Fri vers av Glöd
Läst 263 gånger
Publicerad 2011-05-16 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glöd