Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva eller bara överleva..

Ny lägenhet
som barnen leker i
God mat
som sambon lagar

Veckodagar till jobb
Helger med familj
Skapa minnen
Träffa vänner

Det går i repeat
livet, dagarna veckorna
Jobba, hem, äta, barnen gnäller
Andas lite, le eller bråka
städning, tvätt, pengar, jobb

Vi lever eller överlever
Hur gör vi
om vi vill känna
livet
njuta
stanna tiden
leva?

Slita oss ur ekorrhjulet
Slappna av
Älska och njuta
Bara leva i nuet

Jag vill mer än bara överleva




Fri vers (Fri form) av Glöd
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-27 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glöd