Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre års dvala

Hur börjar man
öppna sig igen
fylla en tom yta
med bokstäver,ord,meningar
som kan säga för mycket
avslöjanden
om ens välmående

Vad gör jag
när ni dömer
mig
mitt handlande
mitt liv
förutfattade meningar
är ändå kanske bättre
än sanningen

Då skulle ni se
en bit
av mina tankar
mitt sinne
mitt inre
mina olika sidor
som inte ens jag tar på

Hur börjar jag igen
efter så lång tid
av kaos
av lycka
av kärlek och förändringar
att skriva
om de som står mig närmast

Hur börjar jag
för att få mig själv
att tömmas
på ord
bokstäver
meningar..




Fri vers av Glöd
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-19 10:18



Bookmark and Share


  kråkan VIP
detta va väl en fantastisk början! TACK..
2010-02-19

  kärleks ängel
att tro på dig själv! att du är en gåva!
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Glöd