Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanken är den som räknar...eller??


Det är tanken som räknas

Pojken gav sin mor sin önskelista.

Mp3, mobil, pengar, stereo och andra dyra ting.

Vissa barn får ju ingenting.

 

När den stora dagen kom

var pojken förväntansfull.

Han öppnade sina paket.

Pojken fick det som han önskade sig

och tog grejerna

utan att säga tack.

 

När pojken öppnade mitt paket

gav han mig en arg blick.

I paketet låg en lapp med texten:

Grattis på födelsedagen.

Min hälsning är din present.

Det är ju tanken som räknas!

Ellerhur?




Fri vers av Annelie E.B
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-02-26 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annelie E.B
Annelie E.B