Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Varje dag vi lever är ett inställt självmord\"


Black rose inside.

You´re led astray, we are NOT here to stay,
Think about it, stay true to it.

I know, you know what to say,
I´ve said it before, Help me understand.

We´re running out, time-short.
Whats the rush now?

Why do we float like this?

Disconnected,
selfdestructive,




Fri vers av Mique
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-02-26 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mique

Mina favoriter
Haiku 49