Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus

 

ett ljus som tänts inom mig

släcktes igår

det blev mörkt och tomt

en del av mig dog




Övriga genrer av H Helix
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-02-26 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix