Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ironiskt nog publiceras denna i kategorin "Bara ord"


Äckel Päckel på arbetsplatsen (pt III) -


Genom handling - och inte genom ord - visar vi vem vi verkligen är. Så sägs det väl?

Men vad man än gör så möts man oftast av en kall likgiltighet, medan en aning fel avvägt ord kan få folk att flyga i taket.

Jag antar att avstå att handla också är en slags handling.
Att gå på ägg är nog den handling som är vanligast i dagens samhälle. 




Övriga genrer av Zazzo
Läst 383 gånger
Publicerad 2007-02-27 19:45



Bookmark and Share


    Zazzo
Svar till Anders P:

... och om äggen är ruttna så tassar man helst runt dem... och problemen jäser vidare...
2007-04-13

  Anders P VIP
och ju fler ägg desto svårare att sätta ner foten resolut.
2007-04-13

    JJ VIP
Instämmer tillfullo! Fast det är många som med lismande trut stigit i graderna, och som istället tagit äran åt sig av andras arbete...allt för många! Bra! Mvh. JJ.
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick