Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon sorts dikt.


Någon sorts dikt






























Gult sken
Ingen fisk i vattnet
Bara en urkorkad vinflaska

Vinet är sedan länge utspillt




Fri vers av Sushi
Läst 530 gånger
Publicerad 2007-02-27 16:16



Bookmark and Share


  starsail
dina dikter sätter sig liksom alltid.. innerst inne
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Sushi