Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagad av Mardrömmen...

Tårar av fruktan rann ner för min kind
de smärtsamma skriken om hjälp
kom aldrig fram
munnen var förstenad

Ord inom mig sa
snälla gör mig inget ont
jag vill minnas min barndom
när jag blir stor


Jag flydde genom den mörkerdränkta natten
i hopp om att hinna undan
denna kusliga varelse

Mardrömmen


Men försöken var utan värde
jag såg den skäckinjagande blicken närma sig
med all hast
jag blundade för ett ögonblick

När jag öppnade mina tårfyllda ögon
var allt över
för denna gång
men det skulle visa sig senare

att Mardömmen trivdes i mina drömmar...




Fri vers av joaols
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-27 23:17



Bookmark and Share


    RebeccaW
Otroligt hemsk, men jättebra, det bara ryser i mig när jag läser det här!
2007-10-08

  [ShadowWalker]
än visar du mer sidor av dig, gillar det...

Det var oerhört starkt, liksom drömmar kan vara, bra sista mening dessutom, mardrömmen tvivs i mina drömmar..

Exellente!
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

joaols
joaols