Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utveckling

en blick säger något
ett ord något ytterligare
en handling desto mer
en fras ger något annat
en mening skapar ordning
ett samtal skänker djup
ett möte ger en kontext
en blick något djupare
ett ord kan betyda allt




Fri vers av Hellberg
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-02-28 16:51



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Ibland står tillvaron och väger på ett enda ord.
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Hellberg