Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aaah, ibland måste man få skriva av sig sin smärta!!!


HENNES NAMN ÄR SJUKDOM

Vem är du
den som jag inte känner igen
i mitt inre
du som hindrar mig
från att springa livets lopp
dansa efter livets toner

vem är du
den som får mig att stå stilla
titta på
gråta mina tårar i ensamhet
för att jag inte kan
som hindrar mitt vill




Fri vers av hajjag
Läst 181 gånger
Publicerad 2007-03-01 12:23



Bookmark and Share


  Eline.P
En text som berör. Också en fågel i bur sjunger, kanske vackrast av alla, i sin smärta och längtan. Instängd - men han lever!
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

hajjag