Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under bara barn

oskyldig och alltid förlåten
den tiden är förbi
har den någonsin existerat
mitt kära lilla barn

på dina axlar får du bära
andras skuld
de tynger dig
men jag kämpar

du är mitt underbara barn
oskyldig och alltid förlåten





Fri vers av hajjag
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-03-01 12:24



Bookmark and Share


    tinky-winky
Vackert!:)
2007-03-01

  Madicken1978
underbar text.
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

hajjag