Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det går en galning på stan

Det går en galning på stan
Han skriker och hojtar
Mina steg blir snabbare
Självklart blir jag ett offer
för hans galenskap
Jag är den typen som drar till mig sådanna

Jag vill krypa innanför dina kläder
skriker en galen röst
Mina steg blir snabbare
Och hans galenskap kränker mig
Gör mig så liten

Varför skjuter man inte sådanna som han
kan inte mitt huvud låta bli att tänka
Varför måste en hedlig människa som jag
bli kränkt på en öppen gata
Han vill krypa innanför mina kläder

Väl hemma skäms jag
Inte för att han fått mig illa till mods
Utan för att jag kränkt honom
med mina tankar
För vem är egentligen offret?




Fri vers av hajjag
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-03-01 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hajjag