Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Myspys


Kärleksleken



Du ligger på rygg och andas lätt

Mina fingrar leker med håren på ditt bröst

och du suckar av välbehag

när jag med lätta fingrar vandrar neråt

mot din navel och det sträva håret nedanför

Dina läppar mot min hals så lätt lätt

nuddar knappt min hud

Du nafsar i mitt högra öra

nafsar dig vidare mot min mun

Din tunga letar sig in mellan mina läppar

leker med tungan lite och jag känner

välbehaget komma smygande

Med smekande cirkulerande rörelser

går dina händer på upptäcksfärd

Smeker mig het och jag smälter

under din mandoms styrka
















Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-03-01 14:12



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej!

Härligt myspys att känna igen sig i! Hälsar vännen Fredrik
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt