Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Balsam för själen...


Gaia


Lyssna min vän till musiken
från skogen

hör hur porlande vatten
leker sig ner mellan
stammar och sten


Blunda och se, förundras
av skönheten i doften

njut min vän av naturen
för den är det skönaste
som finns





Fri vers av Gawain
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-01 16:39



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Vacker hyllning till skogen**
Hör det porlande vattnet nu när jag blundar!
2007-03-01

    BetweenTheLines
jag gillar den här hyllande påminnelsen om naturen,som lustigt nog verkligen talar just till mig i nuläget,åsså är\'en ju nice skriven åsså
2007-03-01

    Erika H
du har det magiska sättet att beskriva hur naturen lever sitt alldeles eget liv, bara för oss att avnjuta, om vi har tid
jag förflyttas till skogen med dina ord
tack
2007-03-01

  Annika Gustafsson
Nickar instämmande och ler, kom dansa med mig uti grönskande lundar
2007-03-01

    sunnanvind
Mmm...jag vet! Det är så underbart! Jag njuter i stora drag av din helt underbara dikt! Den berättar om vad som jag älskar så mycket! Tack!
2007-03-01

  Söder
Njutbara ord för ett gammalt skogstroll som jag... Underbart!
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain