Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du inget har att dölja



Som ett böljande vackert minne
är människans mångfaldiga sinne

Med porlande bäckar
och småfåglar som häckar

Vädrets gropiga nyckers lek
Inget är som ett mänskligt svek

Det kan hända alltför fort
att livet det vill rinna bort

Ibland så otroligt lätt
när problemen duggar tätt

Inget i livet är beständigt
Kanske det bara är ofullständigt

Om du inget har att dölja
Visst vill du allt i livet fullfölja

Så för att må riktigt bra
behandlar du ditt sinne bra




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-03-02 10:26



Bookmark and Share


  glittertindra
Levnadsglädje i sinnet... :)
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt