Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egotrippen



Tankespår som lyfter på hemligheter
Jag är skapelsens krona
I tid och rum jag reser
Vet nog att jag är bäst
Så se på mig
Jag är allt du drömmer om

Men du...
Du kan aldrig bli så bra som jag




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-03-02 11:05



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En underbart egoistisk liten dikt...skönt bejakande:Tro det eller ej men här kommer jag...och passar det inte så gå undan...den trippen vill man innerligen njuta!!!!
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt