Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina vänner: Alvljus, enuff, Gawain , Harsha och Fred.Söderlind


Enteligen

 

 

Lugnet sänker sig

över växtlighet och djur

i Fangornskogens

susande gläntor

 

~gren nuddar gren~

 

Enterna håller 

ställningarna

Slänger ett slumrande

vakande ögonkast

 

~blickar~

 

De är inte många kvar nu

Men de få som finns

 

Håller fast vid varandra

Tar vara på det de har

 

~gemenskapen~ 




Fri vers av nettizen
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-03-02 12:04



Bookmark and Share


  Thommy
Fin hyllning till forntidens miljöhjältar, våga värna skogen
2007-03-02

  Söder
Åh, så fint... så rofyllt i gemenskapen... \"gren nuddar gren\" underbart...
2007-03-02

  Gawain VIP
Den susar verkligen av ljuvlig känsla, blir verkligen djupt rörd av den här. Gemenskapen, sammanhållningen...

Den andas tungt... rent.. vackert.
2007-03-02

    ej medlem längre
Kom att tänka på \"De döda poeters sällskap\"....vet inte varför!
Gemenskap, tillhörighet och vänskap är mycket viktigt för mänskligheten. Utan den går vi under och blir döda poeter....
2007-03-02

    Bim
..som man önskar att det vore överallt,-fin viktig text.Hälsn.Bim
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen