Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var på promenad och solen sken på snön bland träden. hörde fågelsång och i en dunge framför mig såg jag flera småfåglar både hoppa och flyga omkring. det såg härligt ut. jag blev stående där ett tag...gick sedan därifrån med ett leende på läpparna.


ett litet musikalnummer

Ridån har gått upp
Musikalen kan börja

***

solen skiner glittrande
på den vita snöbeklädda scenen

granen, björken och alla de andra träden
är även de beklädda av den vita snön

solens strålar leker sig fram mellan träden
man ser att träden njuter av dess lek

plötsligt hörs ljuva stämmor
de kommer från olika håll

det är fåglarna som sjunger sin glädjesång
klädda i färgglada kostymer

i ett virrvarrv av lek och dans
hoppar och flyger de fram

glädjen de förmedlar är smittande stor
det är en sång om livet
att något nytt är på gång













Fri vers av Lenac
Läst 335 gånger
Publicerad 2007-03-02 15:21



Bookmark and Share


  Marreb
Åh! Den här gjorde mig riktigt glad. Ditt leende smittar av sig. kram :-)
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Lenac