Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig!

Sitter och tittar upp mot himlen
och ser en stjärna falla.
Jag önskar att du kunde vara nära.
Önska att jag kunde sitta och kolla
på stjärnorna med dig istället för själv.
Finns ingen jag älskar så mycket som dig
och vill inget hellre än att vara i dina armar!




Fri vers av f-r-o-g
Läst 234 gånger
Publicerad 2007-03-02 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

f-r-o-g
f-r-o-g